VIDEO. Maria Popescu, “necruțătoare” cu ministrul Eduard Novak. L-a lăsat cu mâna întinsă, spre surprinderea acestuia

Sportul românesc este în mijlocul unui nou „război” la nivel înalt. Este vorba de conflictul dintre ministrul Eduard Novak și singura medaliată, până acum, din delegația României. Totul a pornit de la o declarație deplasată a oficialului.

Acesta a oferit un răspuns acid la adresa sportivei, după ce aceasta a solicitat un buget mai mare pentru scrimă. Acest sport este printre puținele care mai performează pentru țara noastră. Cu toate acestea, Eduard Novak, un mare campion în jocurile paralimpice, a avut o reacție exagerată. Acesta a spus că Ana Maria nu ar fi cucerit aurul chiar dacă Federația de scrimă ar fi avut 5 milioane de euro în plus.

Gest incredibil făcut de medaliata cu argint de la Olimpiadă. L-a ignorat total pe ministru

Declarația ministrului s-a întors împotriva acestuia. Acesta a suferit o umilșință mare, după ce sportiva a ignorat total mâna întinsă de oficial. Sportiva a trecut pe lângă el, fără să îi dea atenție, ceea ce l-a lăsat fără replică pe oficialul guvernamental. Nici consiliera acestuia nu a avut mai mult succes, sportiva a tratat-o la fel.

Mai mult, campioana de la scrimă l-a atacat pe ministru și în momentul declarațiilor și l-a lăsat fără replică.

Am în spatele meu patru oameni, atât am avut. Pe lângă ei, apropo de finanțare, domnule ministru, am avut sportivi de 43 de ani care s-au retras din activitate pentru că nu mai am alții. Îmi doresc foarte mult să ajungeți dumneavoastră la Tokyo și să luați aurul acela pe care eu n-am fost în stare să-l iau. Credeam că mă așteptați cu cecul ăla de 5 milioane de euro. Dar nu-i problemă mai avem timp să mi-l dați și să facem o sală nouă pentru copiii aceia! a atacat Ana Maria Popescu

Spadasina a „înțepat” pe toată lumea. Nimeni nu a scăpat de tirul medaliatei cu argint

Ana Maria a fost destul de iritată și în momentul declarațiilor. Sportiva este supărată pe starea în care se află sportul românesc, dar și pentru lipsa de sprijin față de cei care încearcă să obțină o performanță.

Mă bucur că după 13 ani am văzut mai puține titluri cu «Brânză a pierdut aurul», dar încă mai sunt. Mă bucur că o parte dintre voi ați înțeles mesajul că un loc la Jocurile Olimpice se câștigă, oricum ar fi el. Simplul fapt că te-ai calificat acolo este un loc câștigat. Mă bucur și mi-aș dori ca de acum înainte asta să vorbim despre sportivii români, indiferent că sunt la fotbal și sunt cei din echipa a doua probabil, indiferent că sunt la alt sport, a declarat sportiva, la întoarcerea în țară.

Admin