ULTIMA ORA! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio? Gesturile care îi dau de gol

Știm cu toții relația cu năbădăi a Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău, însă din nou gesturile celor doi ne lasă cu multe semne de întrebare. Ce se întâmplă cu cei doi pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună de mai bine de jumătate de an, însă de-a lungul acestei perioade multe s-au scris și multe s-au vorbit despre ei. Aceștia ba s-au despărțit, ba s-au împăcat, însă ultima dată când Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația ei păreau a fi foarte fericiți.

Ei bine, lucrurile par a se fi schimbat între timp, asta deoarece acum gesturile lor de pe Instagram ne lasă un semn de întrebare.

Trebuie să vă spunem că atât Bianca Drăgușanu, cât și Gabi Bădălău, nu se mai urmăresc deloc pe rețelele de socializare, iar fiul de milionar chiar a publicat recent și un mesaj prin care a făcut referire la modul în care persoanele ba se urmăresc, ba nu vor să se mai urmărească și tot așa.

Bianca Drăgușanu, pregătită de nuntă pentru a treia oară

Împăcați sau despărțiti nu mai știm nici noi cum sunt, însă Bianca Drăgușanu se gândește mai serios ca niciodată să se căsătorească din nou, pentru a treia oară.

Vedeta a precizat într-un interviu că vrea să îmbrace din nou rochia de mireasă și consideră că a treia oară va fi cu noroc.

„Prima și a doua oară m-am cam grăbit, dar a treia oară o să aleg ce trebuie. Pentru mine cuvântul totdeauna este unul foarte greu și nu prea cred neapărat în el, în suflet pereche, cred, în iubire veșnică, cred, dar ceva care să existe pentru totdeauna, nu cred, trebuie să fiu unica, dingura, regina lui. Trebuie să fiu cea mai importantă din viața lui.”, a spus Bianca Drăgușanu pe Youtube. scrie spynews.ro

Admin