Sfârșit tragic pentru o fată de 17 ani din județul Galați. Și-ar fi pus capăt zilelor, după ce s-a certat cu părinții

Sfârșitul tragic al unei copile de 17 ani dintr-o comună din județul Galați ascunde o poveste dureroasă.

Oficial, conform datelor oferite de poliție, tânăra și-ar fi pus capăt zilelor. Mama ei ar fi observat că are vânătăi și zgârieturi pe tot corpul. Cert e că s-a certat cu părinții și apoi ar fi făcut un gest necugetat.

A murit a doua zi la Spitalul de Pediatrie din Galați. Rudele cred că intrase într-un anturaj nefericit și că mai mulți bărbați încercau, prin metoda LOVER BOY, să o determine să se prostitueze.

Cătălina a lipsit o noapte de acasă, spun părinții ei, și cum nu era prima oară când făcea asta, tatăl ei s-a supărat foarte tare și i-a luat telefonul mobil.

Mama știa că fata ar avea o relație cu un bărbat căsătorit din sat și adesea se certau din cauza asta, mai ales pentru că bărbatul a venit de câteva ori la poarta lor și i-a amenințat.

Mama fetei: “Nu, că eu îl iubesc și el mă iubește. Lăsați fata, că eu o iubesc, eu renunț la femeie și la copii și eu trăiesc cu Cătălina. Ce voia, să ia fata să o ducă la…s-o drogheze, s-o prostitueze…”

Tatăl fetei: “Dacă au venit cu mașina și m-au amenințat? Aici, în poartă. Au spus că “lasă că stăm noi de vorbă”. Să o las pe fată în pace, să se ducă, să facă ce vrea cu ea.”

După ultima ceartă în familie, când a văzut că fata de 17 ani se simte tot mai rău, mama a sunat la 112. Medicii spun că era foarte agitată și abia s-au putut înțelege cu ea. Au transportat-o la Spitalul de Pediatrie din Galați, unde lucrurile s-au înrăutățit.

Mihai Polinschi, Serviciul de Ambulanță Galați: “Starea ei s-a degradat, a continuat cu vărsăturile, după care a început să aibă

crize convulsive subintrante, care ulterior s-au agravat și, până la urmă, nu s-a mai putut face nimic.”

Polițiștii nu au putut să o audieze pe fată înainte de a i se agrava starea, tocmai din cauza că era foarte agitată.
Inițial, au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpa. Acum încadrarea a fost schimbată în ucidere din culpă.

Verginica Cuibari, asistentul social din localitate: “Au mai avut probleme, așa, am discutat și noi cu familia, și cu fata. Chiar avea bursă de merit, am înțeles, la școală.”

Membrii familiei spun că, în momentul în care au simțit că fiica lor cea mică o ia pe căi greșite, au apelat și la poliție, și la Direcția pentru Protecția Copilului. Nu ar fi primit, însă, ajutor și niciun fel de consiliere.

Mama adolescentei spune că a observat pe trupul ei mai multe vânătăi și zgârieturi pe gât, pe brațe și pe picioare.

Cumnatul fetei: “Avea niște urme pe corp. Asta cred că o să fie la Medicină Legală. O să zică domnii de acolo ce a fost.”

Miercuri, corpul fetei va fi ridicat de la Serviciul de Medicină Legală și, cel mai probabil, atunci vor fi comunicate și rezultatele necropsiei. scrie stirileprotv

Admin