Oana și Viorel Lis o duc rău cu banii! Cum se descurcă cei doi soți: “Unde sunt banii?”

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai controversate cupluri din țara noastră. Diferența de vârstă dintre cei doi este una extrem de mare, motiv pentru care au fost aspru criticați de-a lungul anilor. Totuși, au trecut deja testul timpului, pentru că îi leagă ani buni de căsnicie, dar acum au alte probleme. Cea mai mare este lipsa banilor, cu care se confruntă din plin.

Oana și Viorel Lis au probleme financiare

Oana și Viorel Lis trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Iubita fostului primar al Capitalei a vorbit recent despre sumele mari de bani pe care fostul edil al Capitalei le dă pentru tratamente și medicamente, pentru că problemele sale sunt mari.

Oana spune că ea și soțul ei se descurcă foarte greu cu banii, dar promite că va face orice pentru a-l vedea pe Viorel bine și că va face rost de bani pentru orice intervenție are nevoie. În prezent, el se poate deplasa foarte greu și nu face nimic fără ajutor.

„Viorel a făcut parestezii pe picioare. Nu mai poate să meargă bine, din cauza statului în casă. L-a afectat foarte tare pandemia asta. Nu prea mai poate să iasă, merge foarte greu. Am făcut recuperare la privat, s-a recuperat însă puțin, cam 10 la sută. Eu am ieșit zilnic afară, dar singură. Eu sunt genul la bine, la greu, mi se pare normal să stau cu el când e bolnav. O ducem foarte greu cu banii. Când a făcut atac vascular, am dat 16 milioane pe un RMN”, a declarat Oana Lis.

În urmă cu ceva timp, ea spunea că Viorel are o pensie de 3000 de lei, dintre care 800 merg doar pe pastile, 300 pe întreținerea lui. Mai mult, este diabetic și are nevoie de un regim de mâncare special. Deși a fost aspru criticată că stă cu Viorel Lis pentru bani, Oana se întreabă despre ce bani este vorba, pentru că soțul ei nu stă deloc bine la acest capitol.

Viorel Lis și-a făcut testamentul

Viorel Lis are probleme grave de sănătate și este îngrijit mereu de Oana. Aceasta este mereu alături de el și îi oferă tot ce are nevoie pentru a se simți mai bine, deși afecțiunile sunt multe și îi dau mari bătăi de cap.

Ajuns la 77 de ani, Viorel se gândește și la momentul în care va pleca din această lume și o va lăsa singură pe soția lui, care nu are o familie, el fiindu-i singurul sprijin. Deși nu are să-i ofere decât o singură casă, vrea să știe că are măcar un acoperiș deasupra capului, motiv pentru care și-a făcut testamentul și a precizat acest lucru. Ce a agonisit în această viață a mers către copiii lui și fosta soție.

„A trecut casa pe numele meu. La divorț, el a făcut partaj, le-a dat tot ce au avut nevoie copiilor și fostei soții. Acum eu decid ce facem cu banii. Toate sunt pe capul meu!”, a spus Oana Lis în cadrul unei emisiuni televizate.

Admin