Ludovic Orban a explicat cum a trăit, împreună cu soția, cu doar 3.000 de lei pe lună în 2018 - Simpaticul

Ludovic Orban a explicat cum a trăit, împreună cu soția, cu doar 3.000 de lei pe lună în 2018

Premierul Ludovic Orban a afirmat că în ultimul an a trăit cu un venit lunar de 3.000 de lei. “Sunt un om foarte modest”, a spus el, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban a explicat că nu s-a îmbogățit din banii obținuți din funcții publice. Politicianul a precizat că nu trebuie să se înțeleagă că este cel mai sărac premier, ci cel mai cinstit și corect, notează Mediafax.

Loading...

„Da. Asta e problema dumneavoastră? Declarația de avere spune totul despre cariera mea în viața publică, despre cinstea mea, despre faptul că niciodată nu am acceptat să obțin venituri care nu mi se cuvin. De-a lungul ultimilor 30 de ani, mai mult de jumătate am deținut funcții publice și din indemnizațiile pe care le primești din funcțiile publice nu te poți îmbogăți. Cel mult, poți să ai un trai decent.

Sunt un om foarte modest. Nu am aplecare spre a trăi pe picior mare. La fel e și familia mea. Suntem niște oameni cât se poate de modești. Nu cred că asta e problema, ci cât de corect este un om. Nu trebuie să se înțeleagă că sunt cel mai sărac premier, ci cel mai cinstit și corect”, a declarat, miercuri seară, Ludovic Orban, întrebat dacă în ultimul an a trăit cu 3.000 de lei pe lună.

Loading...