Laurette s-a lansat în afaceri. Din ce vrea să facă bani mulatra

Laurette s-a lansat în afaceri. Este un proiect la care lucrează de câteva luni și în care mulatra crede foarte mult. Laurette va avea propriul salon de masaj și manichiură, iar inaugurarea este programată pentru luna septembrie. Până atunci, mulatra se ocupă de toate detaliile pentru ca totul să fie pregătit pentru marea deschidere.

Laurette își face salon de masaj și manichiură în București

În această afacere, mulatra nu este singură, ci are un asociat, o persoană despre care nu vorbește, pentru că nu este cunoscută în spațiul public. Cert este că Laurette este încântată de acest proiect la care lucrează de la începutul anului și care va avea inaugurarea în septembrie.

Mulatra spune că vrea să aibă afacerea ei pentru a-și crește copilul.

Îmi deschid salon de masaj și manichiură. Prin februarie am început toate demersurile și vom fi gata abia prin septembrie. Este o vilă care are o suprafață de 160 mp și pe care o vom amenaja pentru serviciile de masaj și manichiură-pedichiură. Am adus o parte din mobilier din Italia, am mai luat de la furnizori și de la alte firme specializate. Vom avea 6 angajate, iar cei interesați vor putea face orice tip de masaj doresc. De relaxare, anticelulitic, cu pietre vulcanice, terapeutic sau cu bambus. Iar la serviciile de mani-pedi vom avea personal specializat, de asemenea, a declarat Laurette pentru Click.ro.

Laurette se va ocupa de promovarea salonului. Își dă tot interesul ca această afacere să meargă și pentru asta a făcut și primele sacrificii. A renunțat la vacanță pentru a economisi cât mai mult.

Salonul lui Laurette va fi amplasat în zona Calea Moșilor-Bucur Obor. Mulatra a închiriat o vilă spațioasă unde se va desfășura întreaga activitate. Salonul va oferi servicii de masaj, dar și de manichiură. Încă nu a fost stabilită lista de prețuri, dar Laurette spune că mai este timp până la inaugurare.

Mulatra a lăsat în urmă scandalul din hotel, unde ar fi fost agresată de către un bărbat. Atunci s-a ajuns la Poliție, iar Laurette a spus că nu a fost vorba despre servicii sexuale contra unei sume de bani și că este o victimă.

Admin