Cum plătesc angajații lui Constantin Enceanu dacă sunt uituci: „Îi ard la buzunar”

Constantin Enceanu nu este doar un celebru interpret de muzică populară, ci și patron de restaurant. După ce a investit tot ce a strâns o viață, artistul a mărturisit, pentru impact.ro, că nu este tocmai blând cu angajații săi și că îi „arde la buzunar’ când greșesc.

Solistul de muzică populară Constantin Enceanu este și patronul unui restaurant din Filiași. Se pare că artistul a investit în acest local tot ce a reușit să strângă pe parcursul vieții. Ca să își responsabilizeze angajații, cântărețul spune că îi amendează.

Constantin Enceanu își amendează angajații

Constantin Enceanu își „lovește’ angajații unde îi doare mai tare dacă greșesc. Aceștia sunt amendați dacă uită becul aprins sau lasă apa deschisă. Conform solistului, chiar angajații i-au mărturisit că, acum, când este vorba de banii lor, verifica apa și lumina de trei ori înainte să plece acasă.

„Am pus amendă de 50 de lei, pentru cine lasă apa deschisă sau becul aprins. Și uite că acum angajații se uită de trei ori, înainte să plece. Așa mi-au spus, acum, când e vorba de banii lor. Când era vorba de banii mei, nu conta, nu le păsa’, a spus Constantin Enceanu.

„Am pus amendă de 50 de lei, pentru cine lasă apa deschisă sau becul aprins. Și uite că acum angajații se uită de trei ori, înainte să plece. Așa mi-au spus, acum, când e vorba de banii lor. Când era vorba de banii mei, nu conta, nu le păsa’, a spus Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu, patron de restaurant

Constantin Enceanu spune că a muncit și muncește în continuare zi și noapte, chiar și pe timp de pandemie, pentru localul pe care îl deține. Solistul speră ca în această vară să aibă cât mai multe evenimente pentru a mai recupera din investiție.

„Eu mă culc, uneori, și a doua zi, la ora 11.30, pentru că am foarte multă treabă la Zanzibar. Eu nu am fost așa de afectat, pentru că am multe spații aici și, cumva, mi-am putut desfășura activitatea. Mai mult, în Filiași, nu au fost atât de multe cazuri de COVID-19′, a declarat Constantin Enceanu.

Interpretul de muzică populară a spus care este istoria locului unde este amenajat acum localul și ce planuri și-a făcut pentru viitor, pentru viața sa de patron. Se pare că zona reprezenta, în trecut, tot un loc de relaxare însă pentru comuniști.

„Am 2.000 de metri amenajați din spațiul de 8.000 de metri pătrați. Pot să îi pun pe clienți și la 10 metri distanță. Cu timpul vreau să mă extind, să vin cu îmbunătățiri și pe partea cealaltă a lacului. Deocamdată, suntem doar pe o laterală. Este un lac făcut de comuniști, pentru ei, în zona aceasta a CAP-ului, a SMA-ului, pentru a veni ei să se răcorească. Am construit totul de la zero pe terenul unde era casa. Pentru cazare, avem 6 camere, anul acesta le-am terminat. Noi am făcut aici cât ne-am permis, cât nu, am zis că facem la anul. Și tot așa’, a explicat Enceanu.

Localul lui Constantin Enceanu pe timp de pandemie

Interpretul de muzică populară a explicat cum i-a mers afacerea acum, pe timp de pandemie, când restaurantele au fost închise în interior sau au funcționat la capacitate scăzută.

„La noi, la Filiași, rata de infectare cu noul coronavirus nu a fost atât de mare, ci a fost de sub 3 la mia de locuitori. În momentele acestea, am funcționat o perioadă cu 30% capacitate, apoi 50 %. Am terasă cu mese și scaune, pe malul lacului, dar și un loc de joacă pentru copii. Părinții pot sta pe marginea lacului și îi pot supraveghea. Locația a mers nici să te pricopsești, dar nici să mori de foame!’, a explicat Enceanu. 

De asemenea, Constantin Enceanu a spus și cum a reușit să cumpere spațiul pe care se află acum localul și ce l-a inspirat în amenajarea lui. Copiii i-au fost de mare ajutor în această afacere.

„Copiii mei l-au obținut prin fonduri europene și e dotat după standardele cele mai ridicate. Am zis să câștigăm clienții cu bucătăria prin serviciile pe care le oferim. Eu mă pun în pielea clientului, și dacă eu nu am fost umblat… M-am inspirat și eu de pe unde am văzut, cu bucătăria, prin serviciile ce le oferim, eu mă pun în pielea clientului’, a transmis solistul.

Admin