Cum o are Cătălin Măruţă trecută în agenda telefonului pe Andra. Te vei amuza teribil! - Simpaticul

Cum o are Cătălin Măruţă trecută în agenda telefonului pe Andra. Te vei amuza teribil!

Toată lumea este curioasă cum o are Măruţă trecută pe Andra în agenda telefonului? Poate vă aşteptaţi la un alint special, însă nici vorbă de „siropoşenii’ între cei doi.

Andra şi Cătălin Măruţă sunt împreună din 2005 şi au una dintre cele mai frumoase căsnicii din showbiz.

Loading...

Spre deosebire de majoritatea vedetelor de la noi care se despart şi se împacă de mai multe ori într-un an, dar care au grijă ca pe reţelele de socializare să-şi facă declaraţii de dragoste fără număr, Andra şi Cătălin Măruţă formează un cuplu discret, care şi-a ţinut intimităţile departe de ochii curioşilor.

Căsătoriţi de 11 ani şi părinţii a doi copii superbi, Andra şi Cătălin n-au lăsat niciodată să ajungă în spaţiul public detalii din viaţa lor privată. Fetiţa lor, Eva, în vârstă de patru ani este, însă,

influencerul numărul unu al familiei. Micuţa este foarte activă, cu ajutorul părinţilor, desigur, pe reţelele de socializare şi este urmărită de 133 de mii de oameni pe Instagram.

Într-unul dintre filmuleţele postatate pe YouTube, Eva i-a cerut lui Cătălin telefonul pentru a-şi suna mama.

Astfel, toată lumea a văzut că, în agenda telefonului, Măruţă a trecut-o pe Andra cu numele „Andra sau alţi 2′, probabil pentru a face referire la faptul că de pe acelaşi telefon pot suna şi cei doi copii ai lor. sursa:viva.ro

Loading...