Bucurie imensă la Caracal după dispariția Luizei Melencu. Nu se aștepta nimeni

Bucurie imensă la Caracal. După mai bine de doi ani de la dispariția Luizei Melencu, familia continuă să spere într-o minune și așteaptă ca tânăra să se întoarcă acasă.

Familia Luizei Melencu a fost extrem de dezamăgită de modul în care ancheta din Cazul Carcal se desfășoară, în dosarul în care Gheorghe Dincă este acuzat de răpirea și omorârea Alexandrei Măceșanu, dar și Luizei Melencu.

Încă de la început, mama și bunicul Luizei au dat vina pe procurori și judecători, întreținând un scandal mediatic fără precedent.

”Ne așteptam tot timpul la o judecată dreaptă, dar după câte văd, aici sunt anumite interese pe care instituțiile statului caută în continuare să le mușamalizeze. Sunt foarte supărat. Ne așteptam. Am vrut să zic și eu ceva, iar mie mi s-a refuzat dreptul. Dincă a avut drepturi și a vorbit.

A făcut ce a vrut din această ședință. O bătaie de joc. S-au refuzat probe concludente care ar fi trebuit să aibă valoare la acest dosar. Un circ. O mizerie. Suntem foarte dezamăgiţi”, a răbufnit Stelian Iordache, bunicul Luizei, la una dintre înfățișările din dosar.

Confruntările au continuat luni de zile, însă viața familiei a mers înainte, trecând prin mai multe evenimente plăcute, dar și neplăcute. Tatăl Luizei s-a stins din viață în decembrie 2020 în urma unui infarct, suferind după fiica sa.

”Nici nu ştiţi cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat. Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara ţării. Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces. S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui”, au povestit presei apropiații familiei.

Bucurie în familia Luizei Melencu 

De cealaltă parte, mama Luizei Melencu s-a recăsătorit, declanșând un adevărat scandal în familie. Sora mai mare a Luizei Melncu Roxana, s-a căsătorit și ea recent cu iubitul ei, însă evenimentul a avut loc în mare secret.

Sora Luizei Melencu a fost cea mai afectată de dispariția surorii ei. Aceasta a făcut un gest fără precedent în speranța că sora sa se va întoarce acasă. Mai exact, Roxana a improvizat de curând un altar în grădina casei părintești, unde a așezat pe răsadurile cu trandafiri roz și roșii fotografii ale surorii ei.

Atât mama Luizei Melencu cât și bunicul acesteia refuză să accepte faptul că fiica lor este moartă și speră ca rugăciunile să le-o aducă înapoi, în viață.

Amintim faptul că, imediat după declanșarea oficială a anchetei, Roxana a vorbit despre telefoanele pe care le primea Luiza noaptea. Aceasta susținea că sora ei era apelată de un număr privat la ore târzii și nimeni nu vorbea.

”O suna cineva cu număr privat. A răspuns noaptea pe la ora 2.00 sau 3.00, dar nu vorbea nimeni, înainte de dispariţie. Nu vorbea nimeni!”, a comentat sora Luizei.

Admin